1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Γιορτή Αποφοίτησης σχ. έτος 2018-19

Τέλος και για τη σχολική χρονιά 2018-19! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποχαιρετίσαμε τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης που αναχωρούν για το Γυμνάσιο…

 

Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή αποφοίτησης στην αυλή του σχολείου μας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. Από νωρίς είχαν στηθεί τα τραπέζια και οι καρέκλες για να υποδεχτούν τους καλεσμένους μας, ενώ μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είχαν αναλάβει το ψήσιμο και τη διαχείριση της γιορτής.

 

Η γιορτή ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό από το Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαθανασίου και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πάτερ Γεώργιο. Στη συνέχεια οι μαθητές του Νηπιαγωγείου με τις δασκάλες τους, μας παρουσίασαν τα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει, ενώ η χορωδία του σχολείου, που συμμετείχε στην 24η Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων, μας παρουσίασε τις μελωδίες της, υπό την καθοδήγηση της κ. Μιχαλούλη Κωνσταντίας. Στη συνέχεια, τα παιδιά της έκτης τάξης, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Δ/ντη του σχολείου κ. Παπαθανασίου Βασίλη, μας παρουσίασαν ένα θεατρικό έργο με επίκαιρο περιεχόμενο για προβληματισμό. Η γιορτή συνεχίστηκε με χορούς από όλους τους μαθητές του σχολείου που οργάνωσαν οι γυμναστές του σχολείου μας κ. Γεργωλά Όλγα και κ. Παρθενίδης Φώτης.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές των ΣΤ1 και ΣΤ2 παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα & δώρα και χόρεψαν το τραγούδι που τους αφιέρωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμένων! Γονείς και δάσκαλοι τους συνόδευσαν στο χορό :)

 

Η συνέχεια ανήκε στο συγκρότημα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

 

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!

Καλό Καλοκαίρι!

Σύνδεση χρήστη