1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Γιορτή Αποφοίτησης σχ. έτος 2022-23

Τέλος και για τη σχολική χρονιά 2022-23! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποχαιρετίσαμε τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης που αναχωρούν για το Γυμνάσιο…

 

Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή αποφοίτησης στην αυλή του σχολείου μας την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023. Από νωρίς είχαν στηθεί τα τραπέζια και οι καρέκλες για να υποδεχτούν τους καλεσμένους μας, ενώ μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου είχαν αναλάβει το ψήσιμο και τη διαχείριση της γιορτής.

 

 

Νωρίς το απόγευμα τα παιδιά του τμήματος ΣΤ2, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Κουτσούμπα Κων/νου, μας παρουσίασαν ένα θεατρικό έργο με επίκαιρο περιεχόμενο για προβληματισμό. Η γιορτή ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό από το Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαθανασίου του οποίου λήγει φέτος η θητεία και θα συνεχίσει ως Διευθυντής στο 9ο Δ.Σ. και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χατζηχριστοδούλου Ροδή που του απένειμε εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μια αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο σχολείο. Ήταν μια συγκινητική στιγμή. Στη συνέχεια οι μαθητές της Β’ τάξης με τις δασκάλες τους κ. Βαρβαρέζου Ελένης και κ. Κηποπούλου Χριστίνας παρουσιάσαν τη δράση των τμημάτων τους με θέμα τη φιλαναγνωσία. Η γιορτή συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από όλους τους μαθητές του σχολείου, που οργάνωσαν οι γυμναστές του σχολείου μας κ. Γεργωλά Όλγα και κ. Παρθενίδης Φώτης. Φέτος ήταν και η τελευταία χρονιά στο σχολείο μας της κ. Γεργωλά και του κ. Κουτσούμπα Κων/νου λόγω συνταξιοδότησης.. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή συνταξιοδότηση! Οι μαθητές της Ε’ τάξης, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ. Λιμπανοβνού Μαρίας και κ. Βαρμάζη Αντώνη τραγούδησαν και αποχαιρέτισαν τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές των ΣΤ1 και ΣΤ2 παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα & δώρα και χόρεψαν τα τραγούδια που έβαζε ο dj Gregory! Γονείς και δάσκαλοι τους συνόδευσαν στο χορό :)

 

Κατά γενική ομολογία τα σουβλάκια φέτος ήταν καταπληκτικά!

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!

Καλό Καλοκαίρι!

Σύνδεση χρήστη